Specials

Gebreide kleding (T-shirts, Poloshirts, Sweatshirts, Fleece en Veiligheidsvesten)

Standaard kwaliteiten:

Single jersey 100% katoen 190 gr/m2
Single jersey 100% katoen 145 gr/m2
Pique 100% katoen 180 gr/m2
Pique 50% katoen 50% polyester 180 gr/m2
Pique 80% katoen 20% polyester 200 gr/m2
Pique 50% cooldry 50% polyester 170/180 gr/m2 + UV block*
Am. Fleece 60% katoen 40% polyester 280 gr/m2
Am. Fleece 80% katoen 20% polyester 300 gr/m2
Micro fleece 100% polyester 320 gr/m2*
Warpknit 100% polyester 120/130 gr/m2*/**

*   ook mogelijk in fluorescerende kleuren
** enkel voor veiligheidsvesten. Voor dit artikel geldt er een minimum bestelhoeveelheid van 250 stuks indien er besteld
wordt in combinatie met een voorraad productie, en er dus standaard Tricorp kleuren gebruikt worden. Voor speciale
kleuren geldt er een minimum bestelhoeveelheid van 2000 stuks.

Standaard maatvoering:
U hebt de keuze uit een maatvoeringen uit onze standaard collectie.

Maatverdeling:
U bent volledig vrij om de maten binnen de afgesproken maatrange in te delen. Wij verzoeken u wel zoveel mogelijk rekening te houden met onze productie en in een veelvoud van bijvoorbeeld 10, 20 of hoger te bestellen.

Kleuren:
In principe kunnen wij onze producten op basis van de door u aangeleverde kleurnummers (pantone PMS / TPX) of een fysiek voorbeeld (doekstaal of sample) in de gewenste kleur verven.

Accessoires:
Labels, fournituren (knopen, ritsen etc.) en eventueel decoratiefstikwerk zijn naar wens in te vullen en zijn vaak afgeleid van de standaard accessoires op onze voorraadkleding die worden uitgevoerd in uw huisstijl.

Decoraties:
Bijna alle specials worden voorzien van een huisstijl logo en of reclameboodschap. Wij hebben de mogelijkheid om onze producten te voorzien van zeefdruk, borduursels, emblemen (geborduurd of van pvc) of zelfs applicaties.

Om een correcte calculatie te maken verzoeken wij u bij een offerteaanvraag de details van de aan te brengen logo’s en of reclameboodschappen zo volledig mogelijk aan te leveren.

Wat hebben wij nodig:
1. Een bestand in .EPS, .AI of .CVX
2. Het aantal kleuren incl. de pantone kleurnummers
3. De afmetingen van de logo’s
4. De positie van de logo’s op het kledingstuk

Indien een aanvraag voldoet aan bovenstaande criteria geldt er een minimum bestelhoeveelheid van 250 stuks per model / per kwaliteit. Deze 250 stuks kunnen niet over meerdere kleuren worden verdeeld. Afwijkende kwaliteiten en producten zijn op aanvraag!

Offertes:
Ons streven is om uw aanvraag binnen 2 a 3 werkdagen te kunnen verwerken. Uiteraard is dit afhankelijk van de vakantieplanning in de productielanden. Daarnaast is het belangrijk dat U de aanvraag zo gedetailleerd mogelijk aanlevert. Het ontbreken van de volledige specificaties van het product kan het offerteproces vertragen. Voor producten in afwijkende kwaliteiten (anders dan hierboven vermeld) kan het zijn dat wij o.a. door bijvoorbeeld het sourcen naar de juiste materialen meer tijd nodig hebben.

Voor de gangbare specialaanvragen zijn onze prijsstaffels zijn als volgt opgebouwd:
250 – 499 stuks
500 – 1000 stuks
1000+

Productielanden gebreide kleding:
China, Bangladesh en Turkije

Wij streven erna om onze specialproducties zoveel mogelijk synchroon te laten lopen met de producties van de voorraadproducten, waardoor deze ook hetzelfde kwaliteitsniveau hebben zoals u van de vergelijke voorraadproducten gewend bent.

Indien er vanwege prijs, levertijd of zelfs mogelijkheid toch moet worden uitgeweken naar een alternatieve productielocatie (= producent die normaal deze kwaliteit niet voor de voorraad produceert), dan kan het zijn dat het product optisch en willicht qua feeling afwijkt van wat u gewend bent van de voorraad producten.

Levertijd:
China : Ca. 18 weken (per zeevracht) na ontvangst orderbevestiging en tijdige goedkeuring samples. Deze 18 weken zijn excl. de vakantiesluitingen in het productieland waarvan o.a. Chinees Nieuwjaar (23-1-2012).
Deze vakantiesluiting start 1 week voor Chinees Nieuwjaar en duurt tot eind februari. Bij luchtvracht (tegen meerprijs) kunt u ca. 4 weken op bovengenoemde 18 weken in mindering brengen.

Bangladesh : Ca. 16 weken (per zeevracht) na ontvangst orderbevestiging en tijdige goedkeuring samples. Deze 16 weken zijn excl. de vakantiesluitingen in het productieland. Bij luchtvracht (tegen meerprijs) kunt u ca. 4 weken op bovengenoemde 16 weken in mindering brengen.

Turkije : Ca. 10 a 12 weken (per vrachtwagen) na ontvangst orderbevestiging en tijdige goedkeuring samples. Deze 10 a 12 weken zijn excl. de vakantiesluitingen in het productieland.

Levertijden zijn louter indicatief en zijn afhankelijk van het moment van bestellen. In de regel zijn de levertijden voor repeatorders korter terwijl die van nieuwe projecten mogelijk iets langer kunnen zijn .

Service:
Als ondersteuning en ter verduidelijking van de productspecificaties kunnen wij een digitaal concept aanleveren. Dit betekend dat u digitale tekeningen van het kledingontwerp van ons ontvangt.